LH12M, Husbilsplats max12m Långholmen

Husbilsplats upp till 12 meter:
Plats 63 och 64

På dessa platser kan ni ha husbil som är upp till 12 meter . Dessa platser ligger på vår större plan längs med Pålsundet lite längre ifrån servicehus. Observera att längre husbilarän 12 meter inte går att ställa hos oss. Vi har även en bro med 14 ton som begränsning för att komma till husbilscampingen. Därför är det viktigt att ni kontrollerar husbilens längd och vikt innan bokning.

Om ni bokar plats som är för kort för er husbil kan vi tyvärr inte garantera att ni kan få byta vid ankomst. Därför är det viktigt att ni kontrollerar husbilens längd innan bokning.

Specifik plats kan ej bokas i förväg, ni kan däremot lämna ett meddelande till oss om ni har specifika platsönskemål inom den längdkategori ni har valt. Vi försöker uppfylla era önskemål vid platsfördelningen dagen före er ankomst. Notera att det är önskemål och inga garantier kan ges.

Bokningen gäller endast den/de husbilar ni bokat för. Om man har släp på sin husbil gäller det att boka längre plats då det inte finns någon parkering på campingen att ställa av släpet på.

Vår adress är Skutskepparvägen, 117 33 Stockholm.

OBS! Husvagnar och tält är inte tillåtna hos oss. Väljer ni att boka plats trots detta blir ni nekade vid ankomst och får ingen återbetalning.

Anläggning

Långholmen, Sverige, , Stockholm, , Långholmens Husbilsc

Typ av boende

,

Vägbeskrivning

Nyckelbeskrivning